Milyen is nálunk az élményfestés?

Nagyon egyszerű: csak ragadj ecsetet és fess!

Ahogy ez a helyes elefánt is képes nagyon egyedi festmények megalkotására – ráadásul az ormányával – úgy Te is képes vagy rá! Csak légy nyitott és engedd hogy a kreatív éned előbújjon belőled!

Nincs szükséged semmilyen előzetes művészi tapasztalatra – bárki képes megfesteni a kiválasztott festményt kortól/kézügyességtől/előképzettségtől függetlenül – instruktoraink végig a segítségedre lesznek a festés folyamán.

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Válaszd ki és foglald le az események oldalon azt a képet, amit szívesen megfestenél.

Gyere negyed órával a kiválasztott időpont előtt, hogy rá tudj hangolódni a festésre és hogy kiválaszd a számodra legszimpatikusabb helyet, ahol festeni fogsz.

Minden, amire szükséged lesz a festéshez ott fog várni a helyednél: festőállvány, üres vászon, ecsetek, festékek, kötény– csak az alkotókedved kell magaddal hoznod.

Az események úgy vannak felépítve, hogy mindenkinek sikerélményben legyen része, még akkor is, ha soha nem fogott ecsetet a kezében. Profi instruktorunk lépésről-lépésre elmagyarázza és segíti a kép elkészítését. Ha elakadsz valahol kérj tőle bátran segítséget, hiszen az a cél hogy minden résztvevő el tudja készíteni a saját festményét!

3 óra aktív alkotói munka után – aminek az elteltét valószínűleg észre sem veszed, úgy belemerülsz majd a festés örömébe – elkészül a saját műalkotásod, amit segítünk megszárítani és elcsomagolni, így rögtön haza is tudod vinni magaddal.

főoldaleseményekwebshopkosármenü