Érdekességek

Arannyal festés

Próbáld ki ezt a különleges és exkluzív festési technikát stúdiónkban! Elsajátíthatod az arany fólia használatának technikáját és csodásan ragyogó festményeket festhetsz a meghirdetett aranyozási alkalmaink valamelyikén!

Fluoreszkáló (világító) festés

Nagyon látványos képek készülnek fluoreszkáló festékek használatával, hiszen a nappali fényben feltöltődve egész éjszaka világítanak az így megfestett festmények! Szeretettel ajánljuk a legfiatalabb festőművészek számára is ezt a technikát!

Festés fekete vászonra

Ha tökéletes éjszakai égboltot festenél vagy sejtelmes hangulatú képet készítenél, akkor mindenképpen el kell jönnöd egy tematikus fekete vászon alapú élményfestésre hozzánk! Csillogó és intenzív fények a sötét háttérben – erőteljes hatású dekoráció bármely otthonban.

Absztrakt festés

Fess szabadon, hangolódj a benned szunnyadó kreatív energiára és használd a fantáziád – így születik egy maradandó, merész és elgondolkodtató műalkotás az ecseted nyomán. Próbáld ki magad ebben a kötetlen és felszabadult művészeti irányzatban és fess meg egy nonfiguratív vagy szürreális képet stúdiónkban!

Páros élményfestés

A minőségi egymással töltött idő és a közös élmény az, amely minden emberi kapcsolatot mélyebbé és szeretettel telibbé varázsol! Gyertek el egy kreatív randevúra hozzánk és fessetek meg egy közös képet ketten budapesti stúdiónkban!

Szülő-gyermek élményfestés

Szuper kreatív családi program a gyerkőcökkel a szülő – gyermek élményfestés! Fessetek meg közösen egy kedves képet, amely mindig emlékeztetni fog benneteket a közösen szerzett sikerélményre és az együtt töltött vidám órákra!

Kézműves használati tárgyak festése

Vedd körbe magad a saját alkotásaiddal! Fessd meg a tálcát, amelyen reggelizni szoktál vagy akár egy csodás, egyedi mintázatú gyümölcsös tálat, amely az ünnepi asztal dísze lehet. Minden saját alkotás kedvesebb a szívünknek és emiatt sokkal értékesebb az olyan használati vagy dísztárgy, amelyet a két kezünkkel dekorálunk ki az élményfestés során!

Selyemfestés

A selyem megfestése az önmegvalósítás sokféle formáját kínálja, hiszen különböző technikákkal számos variációt hozhatunk létre ebből az érdekes és csodaszép anyagból, ami nagyon sok rendkívüli tulajdonsággal rendelkezik. A selyemfestés egy igazán izgalmas és kreatív elfoglaltság, különlegessége, hogy a saját magunk által készített alkotást viselhetjük magunkon, vagy díszíthetjük vele otthonunkat.

főoldaleseményekwebshopkosármenü