Érdekességek

Arannyal festés

Próbáld ki ezt a különleges és exkluzív festési technikát stúdiónkban! Elsajátíthatod az arany fólia használatának technikáját és csodásan ragyogó festményeket festhetsz a meghirdetett aranyozási alkalmaink valamelyikén!

Fluoreszkáló (világító) festés

Nagyon látványos képek készülnek fluoreszkáló festékek használatával, hiszen a nappali fényben feltöltődve egész éjszaka világítanak az így megfestett festmények! Szeretettel ajánljuk a legfiatalabb festőművészek számára is ezt a technikát!

Festés fekete vászonra

Ha tökéletes éjszakai égboltot festenél vagy sejtelmes hangulatú képet készítenél, akkor mindenképpen el kell jönnöd egy tematikus fekete vászon alapú élményfestésre hozzánk! Csillogó és intenzív fények a sötét háttérben – erőteljes hatású dekoráció bármely otthonban.

Absztrakt festés

Fess szabadon, hangolódj a benned szunnyadó kreatív energiára és használd a fantáziád – így születik egy maradandó, merész és elgondolkodtató műalkotás az ecseted nyomán. Próbáld ki magad ebben a kötetlen és felszabadult művészeti irányzatban és fess meg egy nonfiguratív vagy szürreális képet stúdiónkban!

Páros élményfestés

A minőségi egymással töltött idő és a közös élmény az, amely minden emberi kapcsolatot mélyebbé és szeretettel telibbé varázsol! Gyertek el egy kreatív randevúra hozzánk és fessetek meg egy közös képet ketten budapesti stúdiónkban!

Szülő-gyermek élményfestés