Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Hogyan tudok jelentkezni az eseményre?

  • az Események menüpontban kiválasztod a neked legjobban tetsző festményt és lefoglalod a helyed/helyeteket a számodra legtökéletesebb időpontra a „Kosárba!” gomb segítségével, 
  • kitöltöd a megrendelés adatait és kiválasztod a fizetés módját: banki utalással, bankkártyával vagy a helyszínen készpénzzel tudod rendezni a részvételi díjat,
  • ha a foglalás sikeresen megtörtént, kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt a regisztrációról és banki utalás esetén megkapod az utaláshoz szükséges adatokat, valamint bankkártyás fizetés esetén a befizetésedhez tartozó számlát is (minden más esetben – átutalás és készpénzes fizetés – a pénzügyi rendezés után küldjük ki az elektronikus számlát számodra),
  • a kiválasztott időpontban kezdés előtt 15 perccel várunk a Kreatívliget Élményfestő Stúdióban.

Kapok számlát?

Igen, minden esetben. Sikeres bankkártyás fizetés esetén elektronikusan megküldjük részedre. Készpénzes fizetés esetén a helyszínen fizetéskor, átutalás esetén pedig az összeg beérkezését követően  küldjük.

Hogyan mondhatom le a vásárlásom?

Vásárlásod a választott esemény kezdete előtt 48 órával díjmentesen lemondhatod.

Részt lehet venni a foglalkozáson bejelentkezés nélkül is?

Az eseményen kizárólag érvényes regisztrációval tudsz részt venni, kérjük, hogy hozd el magaddal a rendelés visszaigazolásáról szóló e-mailt.

Mikorra érkezzek?

Gyere 15 perccel a kiválasztott időpont előtt, hogy rá tudj hangolódni a festésre, illetve hogy kényelmesen kiválaszd a számodra legszimpatikusabb helyet, ahol festeni fogsz.

Meddig tudok csatlakozni a foglalkozáshoz késés esetén?

A festés megkezdése után maximum 15 percig tudsz csatlakozni a festéshez, sajnos ezt követően nem tudunk helyet biztosítani, illetve a jegyet más eseményre módosítani.

Mit kell vinnem az eseményre?

Semmit sem kell hoznod, mi az összes felszerelést biztosítjuk.

Milyen ruhában menjek?

Bár mindenkinek biztosítunk festőkötényt, hogy vigyázzunk a ruhádra, mindenképpen azt javasoljuk, hogy olyan ruhában gyere, ami kényelmes és amit nem sajnálsz ha véletlenül festékes lesz.  Az akril festék, ha megszárad, sajnos nem szedhető ki a ruhából. 

Hol tudom megnézni a foglalkozáson készült fotókat?

A foglalkozáson készített fényképeket a Kreatív Liget Facebook oldalán a festést követő napon tudod megnézni.

Akkor is mehetek, ha még soha nem fogtam ecsetet a kezemben?

Pont ez az élményfestés foglalkozás lényege! Semmilyen előképzettséggel, technikai tudással, kézügyességgel nem kell rendelkezned! Profi instruktoraink lépésről-lépésre elmagyarázzák és segítik a kép elkészítését. Ha elakadsz, bátran kérhetsz tőlük segítséget!  Még eddigi minden résztvevőnk el tudta készíteni a festményét, úgyhogy neked is sikerülni fog!

Hogyan működik a várólista?

Ha betelt az az esemény, amire jönni szeretnél, írj nekünk egy e-mailt az info@kreativliget.hu címre, hogy felírhassunk a várólistára. A kezdés előtt legkésőbb 3 órával értesítünk arról, hogy sikerült-e helyet biztosítanunk számodra.

Hol és hogyan tudok Ajándékutalványt vásárolni?

Az ajándékutalvány menüpontban különböző stílusú utalványok közül választhatsz.  Digitális utalvány választása esetén fizetést követően pár percen belül már meg is kapod a megvásárolt ajándékutalványt! Nincs más dolgod, mint kinyomtatni és odaadni a megajándékozott számára.  A nem digitális ajándékutalványt fizetést követően pár napon belül postázzuk részedre! 

Mennyi ideig érvényes az Ajándékutalvány?

Az általad vásárolt ajándékutalványt az ajándékozott a vásárlástól számított 1 évig használhatja fel bármelyik számára szimpatikus festmény megfestésére – a számára legmegfelelőbb időpontban.

főoldaleseményekwebshopkosármenü