Privát események rendezése

Már unalmasak a szokásos születésnapi partik vagy csapatépítő rendezvények? Akkor gyertek el hozzánk és vegyetek részt közösen egy élményfestésen, a vidám hangulat garantált!

A közös alkotás öröme és eredménye mindig emlékeztetni fog Benneteket arra, hogy milyen jó egy összetartó, igazi csapat tagjaként munkálkodni a mindennapokban!

Szakképzett instruktoraink irányítása és segítsége mellett történik a festés, ezért nincs szükség semmiféle előképzettségre vagy festői tapasztalatra. A 3 óra alatt a vendégsereg minden tagja garantáltan meg tudja festeni saját festményét! A helyszín lehet a stúdiónk vagy az általatok kiválasztott külsős helyszín.

Csapatépítők

Szuper team building programot ajánlunk: csapatépítő élményfestés! Színezzétek ki a szürke hétköznapokat egy inspiráló, kreatív és vidám céges esemény alkalmával, ahol profi instruktorunk támogatása mellett megfesthetitek a közösen kiválasztott kedvenc festményeteket! Festhetitek mindannyian ugyanazt a képet vagy egy nagyobb festmény egy-egy kisebb részletét is.

Baráti összejövetelek

Azokkal az emberekkel együtt lenni, akik a legközelebb állnak hozzánk mindig lelket melengető és felemelő élmény! Gyertek el egy kreatív élményfestésre hozzánk és töltsetek el együtt egy jókedvű, nevetésben és művészi élményekben bővelkedő estét budapesti stúdiónkban!

Szülinapi partyk