Privát események rendezése

Már unalmasak a szokásos születésnapi partik vagy csapatépítő rendezvények? Akkor gyertek el hozzánk és vegyetek részt közösen egy élményfestésen, a vidám hangulat garantált!

A közös alkotás öröme és eredménye mindig emlékeztetni fog Benneteket arra, hogy milyen jó egy összetartó, igazi csapat tagjaként munkálkodni a mindennapokban!

Szakképzett instruktoraink irányítása és segítsége mellett történik a festés, ezért nincs szükség semmiféle előképzettségre vagy festői tapasztalatra. A 3 óra alatt a vendégsereg minden tagja garantáltan meg tudja festeni saját festményét! A helyszín lehet a stúdiónk vagy az általatok kiválasztott külsős helyszín.

Csapatépítők

Szuper team building programot ajánlunk: csapatépítő élményfestés! Színezzétek ki a szürke hétköznapokat egy inspiráló, kreatív és vidám céges esemény alkalmával, ahol profi instruktorunk támogatása mellett megfesthetitek a közösen kiválasztott kedvenc festményeteket! Festhetitek mindannyian ugyanazt a képet vagy egy nagyobb festmény egy-egy kisebb részletét is.

Baráti összejövetelek

Azokkal az emberekkel együtt lenni, akik a legközelebb állnak hozzánk mindig lelket melengető és felemelő élmény! Gyertek el egy kreatív élményfestésre hozzánk és töltsetek el együtt egy jókedvű, nevetésben és művészi élményekben bővelkedő estét budapesti stúdiónkban!

Szülinapi partyk

Az idei születésnap legyen más, mint az eddigiek! A közös élmény öröménél nincs maradandóbb ajándék – töltsetek el együtt egy vidám, jó hangulatú délutánt vagy estét a családdal és a barátokkal és mi garantáljuk, hogy az ünnepeltnek a legnagyobb boldogságot szerzitek ezzel!

Lánybúcsú/legénybúcsú

Ha mást szeretnétek, mint a megszokott, sablonos „kvíz feladatok” megoldása és cikis próbák kiállása” program, akkor van egy jobb ötletünk: fessetek velünk! Remek ötletekkel, maradandó élményekkel és egy pohár pezsgővel várunk minden lelkes leánybúcsús és legénybúcsús csapatot!

Élményfestés gyerekeknek

Minden gyermekben ott van a kreatív alkotás képessége, egy színes ceruza, egy toll, vagy egy zsírkréta egy darab üres papírral azonnal leköti minden apróság figyelmét. Ugyanígy a festés is nagyon izgalmas és örömteli szabadidős program a gyerekeknek és gyakorlott instruktoraink segítségével garantált a sikerélmény minden kis festőművész számára!

-az eszközöket mi biztosítjuk (állvány, vászon, ecsetek, festék, kötény)
-kreatív és vidám időtöltés
-az elkészült festményeket azonnal elvihetitek magatokkal

Ha kedvet kaptatok kipróbálni a közös élményfestést, kérjetek tőlünk ajánlatot az alábbi űrlapon keresztül:

főoldaleseményekwebshopkosármenü