Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Mit tartalmaz az élményfestő szett?

Az élményfestő szettben mindent megtalálsz, amire csak szükséged van az otthoni festéshez. Fakeretre feszített előrajzolt vászon, ecsetkészlet, minden színből megfelelő mennyiségű akril festék, műanyag tányér, nyomtatott kis kép, leírás az otthoni előkészületekről, valamint az oktató videó hozzáférési kódját is a csomagban találod.

Mit kell nekem biztosítanom az élményfestő szett mellé?

Szükséged lesz egy vizesbödönre (pld. befőttes üveg), kiskanálra vagy spatulára a festék kiszedéséhez, állványra vagy támasztékra, ahová a képedet támaszthatod és papírtörlőre, amivel a felesleges festéket felitathatod. A videó megtekintéséhez internet kapcsolattal rendelkező eszköz szükséges.

Hol férek hozzá a videómhoz?

A megvásárolt videódat a https://kreativliget.hu/webshop/videoim/ oldalon, a csomagodhoz kapott kód beírásával tudod megtekinteni.

Szükséges bármilyen tudás, hogy el tudjam készíteni a festményeket?

Pont ez a lényeg! Semmilyen előképzettséggel, technikai tudással nem kell rendelkezned! A videókban mindent részletesen elmagyarázunk, lépésről-lépésre mutatjuk, mit hogyan csinálj. Kezdőknek is ajánljuk!

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A csomagod a fizetést követően kerül összeállításra és 3-5 munkanapon belül szállítjuk. Ünnepi időszakokban a szállítás hosszabb időt vehet igénybe a futárszolgálat túlterheltsége miatt.

Külföldi címre is kérhetem a szállítást?

Csak Magyarország területén van lehetőséged házhozszállítást kérni.

Személyesen is át tudom venni a terméket?

Igen! Előre egyeztetett időpontban Élményfestő Stúdiónkban személyesen is át tudod venni a csomagodat. Címünk: 1132 Budapest, Csanády utca 7.

Hogyan tudok fizetni?

Fizethetsz előre utalással, a SimplePay rendszerén keresztül bankkártyával, illetve a Kreatívliget Stúdióban (1132 Budapest, Csanády utca 7.) készpénzben.

Kapok számlát?

Igen, minden esetben. Sikeres bankkártyás fizetés esetén elektronikusan megküldjük részedre. Készpénzes fizetés esetén a helyszínen fizetéskor, átutalás esetén pedig az összeg beérkezését követően küldjük.

főoldalélményfestésekkereséskosármenü