Szállítási és fizetési információk

Szállítási díjak és módok:

Házhozszállítás és csomagpontra történő szállítás díja: 1.690 Ft. Amennyiben csak a Kellékek oldalról rendeltél terméket: 2.190 Ft. 

Személyes átvétel: ingyenes. A megrendelt terméket Élményfestő Stúdiónkban előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheted. Cím: 1132 Budapest, Csanády utca 7.

25.000 forint felett INGYENES A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

A csomagod a fizetést követően kerül összeállításra és 3-5 munkanapon belül szállítjuk. Ünnepi időszakokban a szállítás hosszabb időt vehet igénybe a futárszolgálat túlterheltsége miatt.

Házhozszállítás esetén a csomagot a futár az általad megadott címre fogja kiszállítani. Kérlek, ebben az esetben olyan címet adj meg, ahol munkanapon 8 és 17 óra között elérhető leszel. A futárszolgálat első értesítése tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, a weboldal elérhetőségét, ahol módosítani tudod az átvétel napját és a kézbesítési módot is. 

Ha nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, ajánlott csomagpontra kérni a szállítást.

A csomag érkezéséről e-mailben vagy sms-ben fognak értesíteni. A csomagpontra történő szállítás ugyanolyan gyors, mint a futárral való kézbesítés. Ráadásul nem kell a futárhoz igazodnod, nem kell egész nap a csomag érkezésére várnod, akkor veszed fel a küldeményt, amikor Neked megfelelő.

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással: kérlek a megrendelés összegét utald át az alábbi bankszámlaszámra:

  • Kedvezményezett neve: Telek Projekt Tanácsadó Kft

  • Bankszámlaszám: 10700392-47600203-51200002

  • Közlemény:  rendelés sorszáma

Bankkártyás fizetés: a rendelés összegét bankkártyával is kifizetheted az OTP SimplePay rendszerén keresztül.

Készpénzes fizetés: személyes átvétel esetén a Kreatívliget Stúdióban (1132 Budapest, Csanády utca 7.).

 

főoldalélményfestésekkereséskosármenü