Élményfestés, mint privát program

Festeni már önmagában is nagy élmény, de vannak eszközeink, amelyek további értéket adnak ehhez az nagyszerű kikapcsolódási formához. Azon kívül, hogy sokféle festményből válogathatsz nálunk, amelyeket megfesthetsz a foglalkozásainkon, időről időre beiktatunk az eseménynaptárba olyan alkalmakat is, amikor a sima akrilfestéken kívül más anyagokat is kipróbálhatsz.

További lehetőség, hogy baráti társaságok, családtagok vagy kollégák számára privát élményfestéseket is szervezünk. Születésnap, évforduló, lánybúcsú vagy akár céges csapatépítést is szervezhetsz. Bármi legyen is az alkalom apropója, megszervezzük és lebonyolítjuk az eseményt. Felnőtt és gyermek csoportok számára is többféle lehetőség elérhető.

 

Születésnap és élményfestés egyben

Ha egy igazán különleges születésnapot szeretnél szervezni magadnak, egy ismerősnek vagy éppen a gyermekednek, de nem jut eszedbe semmi izgalmas, mert már minden elképzelhető helyszínt és tematikát kipróbáltatok? Van egy jó tippünk a számodra. Gyertek el hozzánk egy élményfestés alkalomra. Ez garantáltan felejthetetlen élmény lesz minden egyes résztvevőnek, hiszen a képet, amit előre leegyeztetünk és majd festeni fogtok, a foglalkozás végén mindenki haza is viheti. Így ettől is különleges ez az egész, hiszen végre nem csak a születésnapos kap ajándékot.

A közös alkotás öröme és eredménye pedig minden nap, amikor ránéztek, emlékeztetni fog benneteket arra, hogy milyen jó dolog is egy összetartó, baráti közösség vagy család tagjaként munkálkodni egy közös festőprogramon, de akár a mindennapokban is.

Szakképzett instruktoraink irányítása és segítsége mellett történik a festés, ezért nincs szükség semmilyen előképzettségre vagy festési tapasztalatra. A foglalkozás 3 órája alatt a születésnapi vendégsereg minden tagja garantáltan meg tudja festeni saját festményét, amelyhez az eszközöket és anyagokat a KreatívLiget Élményfestő Stúdió biztosítja. A helyszín lehet a stúdiónk vagy az általatok kiválasztott külsős helyszín is, minden megbeszélés kérdése.

 

Élményfestés, mint céges rendezvény

Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a céges csapatépítő programok, mert arra már sok munkáltató vagy főnök rájött, hogy jól együtt dolgozni azok az emberek tudnak, akik a munkafolyamatokon és a napi rutinon kívül egy kicsit többet is tudnak egymásról. A motiváltság is könnyebben megtartható, ha néha mindenki megengedheti, hogy egy kicsit kikapcsolódjon és ha feladatról van szó a csapatépítés közben, az legyen a kreativitást serkentő és a szokásostól eltérő élményeket adó dolog.

Az élményfestés nagyon is megfelel ezeknek a szempontoknak, ezért javasoljuk felnőtteknek is születésnapi programként vagy akár céges csapatépítésre, mint kreatív tevékenységet.

 

Élményfestés a KreatívLiget Stúdióban

Már unalmasak a szokásos születésnapi partik vagy csapatépítő rendezvények? Akkor gyertek el hozzánk és vegyetek részt közösen egy élményfestésen, a jó hangulat garantált! A közös alkotás öröme és eredménye mindig emlékeztetni fog arra, hogy milyen jó egy összetartó csapat tagjaként festeni a mindennapokban.

Szakképzett instruktoraink irányítása és segítsége mellett történik a festés, ezért nincs szükség semmiféle előképzettségre vagy festői tapasztalatra. A 3 óra alatt a vendégség minden tagja garantáltan meg tudja festeni saját festményét. A helyszín lehet a stúdiónk vagy az általatok kiválasztott külsős helyszín.

Színezzétek ki a szürke hétköznapokat egy inspiráló, kreatív és vidám céges rendezvényen vagy születésnapon. Profi instruktorunk támogatása mellett megfesthetitek a közösen kiválasztott kedvenc festményeteket. Jelentkezéshez és a további részletek leegyeztetéséhez keressétek fel a Privát események menüpontot a weboldalon és írjatok nekünk!

Blog

Élményfestés – Vitorlások és más hajók

Földünk valamivel több mint kétharmadát tengerek és óceánok borítják. Ezeken a nagy kiterjedésű és általában egymással összeköttetésben lévő vízfelületeken kívül tavak és folyók is szép számmal akadnak a szárazföldek belsejében. Mindezek eredményeként az emberiség előtt álló egyik legnagyobb kihívás már évezredek óta az, hogy valahogy át tudjon kelni a vizeken, illetve a nagyobb távolságokat ne csak a szárazföldön tudja legyőzni. Ennek érdekében olyan eszközöket kellett építenie már őseinknek is, amelyek egyszerre alkalmasak vízi járműnek és szállítóeszköznek. Megszülettek tehát a csónakok, a hajók és a vitorlások, amelyek az évszázadok folyamán sokféle módozatban és stílusban fejlődtek tovább. Nincs mit csodálkoznunk azon, hogy a hajók megihlették a képzőművészeket is, amelynek eredményeként csodás festmények és más alkotások készültek minden történelmi korban. A hajózás történetének kezdetei A régészeti leletek és fennmaradt ábrázolások alapján is csak nagyjából tudjuk meghatározni, hogy mióta használ az ember vízi járműveket. Az első vízen használt emberi eszközök kidőlt fákból vagy hordalék fatörzsekből „készültek”, ezeket tulajdonképpen a természet szolgáltatta, nem is kellett velük különösebben semmit tenni. Az épített hajók felé vezető úton a következő lépés a helyi alapanyagoktól függően valamilyen fatörzsből vájt csónak vagy vékonyabb fatörzsek, esetleg nád összekötözésével létrehozott tutaj lett. Az erdővel fedett területeken a fatörzsből kivájt bödönhajó, nádasok közelében,

Olvass tovább »

Élményfestés – Párizs

Az európai kontinens egyik legnépszerűbb városa Párizs, és nemcsak idegenforgalmi szempontból, hanem jellemző részleteivel ábrázolt képzőművészeti témaként is. Ez az a hely, ahol már hosszú évszázadok óta otthonra találhatnak szinte bármilyen művészeti ág művelői, legyenek akár írók, költők, festők, szobrászok vagy valamely színházi szakma képviselői. Nincs ez másként a XXI. században sem. Párizs mindenkit megihlet és magával ragad.   Párizs, mint festészeti téma Franciaország fővárosába a XIX. század elejétől áramlottak a festők és más művészek. Fénykorát az 1870-es évektől az első világháború kitöréséig élhette meg, ez volt a boldog békeidők (Belle-Époque) névvel illetett kor. Ebben az időszakban a Montmartre negyedben élt többek között Claude Monet, Henri Toulouse-Lautrec, Pierre-Auguste Renoir, Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Maurice Utrillo, Salvador Dalí és Munkácsy Mihály is. A készülő festményekhez jó „alapanyagot” szolgáltatott a város és a benne élő emberek. A hangulatok és a színek buja kavalkádja Párizs, a táncosnők és a mulatók világa. A bohém életet élő művészek és modelljeik világa, akik az önmegsemmisítő életmódjuk ellenére végül maradandót alkottak, ezzel megmutatva a saját korukat az utókornak.   Párizs épületei festményeken A festményen legtöbbször megörökített párizsi építmény természetesen az Eiffel-torony, ilyen témájú képet a KreatívLiget Élményfestő Stúdióban is készíthetsz, többféle változatban. Keresd az aktuális lehetőségeket

Olvass tovább »

Élményfestés – A kis herceg

Az egyik legismertebb mesekönyv a világon, amelynek nem népmesei motívumok az alapjai és ismerjük az íróját, ’A kis herceg’ című regény. 1943-ban jelent meg először, Antoine de Saint-Exupéry francia író könyveként, azóta pedig 345 különböző nyelvre fordították le és a 80 millió eladott példánnyal bekerült a világ 50 legolvasottabb könyve közé. Ez a könyv egy nagyon fontos mű, az emberi társadalom elé tart görbe tükröt, ugyanakkor több dologra is figyelmezteti az olvasót, úgy, mint az ősi bölcsek tanításának örökké tartó igazságára, amelyet sokszor azóta is semmibe vesz az emberiség.   A kis herceg története A könyv az ajánlás szerint gyermekeknek íródott, a felnőttek számára is jelentős üzenetet hordoz, ráadásul a számukra már sokkal inkább befogadható és értelmezhető is ez az üzenet. A történet szerint a könyv írója balesetet szenved, lezuhan a repülőgépével és ájultan álmodik, amiről tájékoztatja az olvasót. Ebben persze végig nem lehetünk teljesen biztosak, hogy álom vagy valóság mindaz, ami történik. Az író a baleset bekövetkezése után találkozik a kis herceggel a sivatagban, egy apró, törékeny, aranyhajú kisfiúval, aki rendkívüli módon érdeklődő és kíváncsi természet. Addig kérdez, amíg nem kap a kérdéseire megnyugtató választ. A kis herceg szemén keresztül feltárul előttünk a világ egy másik látásmódja, amelyet a

Olvass tovább »
főoldaleseményekwebshopkosármenü