Mit tehet egy kreatív tevékenységekért rajongó ember, ha a külső körülmények következményeként nem lehet személyesen részt venni egy élményfestés foglalkozáson? Mostantól a Kreatívliget webáruházból meg tudja rendelni a számára kedves festmények alapanyagait és többféle lehetőség közül választhat, hogy azt milyen módon festi meg.

 

Online élményfestés

Az online festés lehetősége egy új szolgáltatásunk, amellyel megoldhatóvá válik, hogy otthonodba rendelve a szükséges anyagokat és kellékeket vehess részt egy élményfestés foglalkozáson. Az online élményfestés élő bejelentkezéssel zajlik. Ennek során minden instrukciót elmondunk és lépésről-lépésre veled együtt festjük meg a képet.

Lehetőséged van kérdezni az instruktortól, ha elakadnál valamiben és segítségre van szükséged. Az esemény napján küldünk részedre egy linket, amivel csatlakozni tudsz majd az online élményfestéshez. A foglalkozás időtartama 3 óra, a résztvevők maximális létszáma 6 fő.

 

Videós élményfestés

A webshopunkban VIDEÓS élményfestő szettjeink közül is tudsz választani kedvedre valót. A szabadon megállítható és visszatekerhető videónkkal akkor alkotod meg a képet, amikor csak szeretnéd.

Festő szettjeinkben minden szükséges eszközt megtalálsz ahhoz, hogy a festményed az otthonodban is tökéletesen sikerüljön.

 

Festmények vásárlása

Nincs időd minden képet megfesteni, mégis festményeink egyikével díszítenéd otthonod vagy lepnél meg valakit? Ez sem probléma, hiszen a webshopunkban, már az instruktoraink által festett képeket is megvásárolhatod.

Az élményfestő stúdiónkban többen kértétek, hogy kedvenc képeiteket meg is vásárolhassátok, és most itt a lehetőség. Válogass kedvedre instruktoraink által megfestett képeink között és mi egyenesen házhoz visszük a kedvenced.

 

Ajándékutalványok

Ajándékozni jó. Valami igazán maradandót és különlegeset ajándékozni még jobb.

Az elkészült festmény örök emlék marad, ami mindig jó érzéssel tölti majd el a készítőjét, hiszen sikerélmény és pozitív érzések kapcsolódnak a megfestett képhez. Legyen születésnap, névnap, karácsony, évforduló vagy bármilyen más alkalom, az élményfestés egy igazán egyedi, kreatív és ötletes ajándék.

A webshopban megvásárolt ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes és bármelyik kép festésére felhasználható.

 

Itt az ideje, hogy az otthonodban is átéld a hamisítatlan KreatívLiget élményt!

Nincs olyan festmény, amit ne tudnál megfesteni videós szettjeink segítségével, hiszen egy kis dobozban egy teljes élményfestést hazacsempészhetsz minden szükséges eszközzel és segítséggel. A szettekkel vagy élményfestés ajándékutalványainkkal szeretteidet is felejthetetlen pillanatokkal ajándékozhatod meg.

Nincs időd minden képet megfesteni, mégis festményeink egyikével díszítenéd otthonod vagy lepnél meg valakit? Ez sem probléma, hiszen a webshopunkban, már az instruktoraink által festett képeket is megvásárolhatod.

Blog

Élményfestés – Barna nyuszi, fehér nyuszi

A kereszténység legnagyobb ünnepére, a húsvétra hangolódva sokan díszítik otthonukat az ünnepkör jelképeivel. A tojás és a nyúl szinte minden háztartásban megjelenik, de megtalálhatóak az üzletek polcain csokifigurák képében is. Ismerkedjünk meg a húsvét egyik szimbólumának eredetével, a húsvéti nyuszi háttértörténetével.   A tavaszi napéjegyenlőség ünnepe Mint oly sok más keresztény ünnephez kapcsolódó szimbólum és az ünnep időzítése is a kereszténység előtti időkből gyökereztethető. A tavaszi napéjegyenlőség idején a világ minden táján a legkülönbözőbb vallású emberek összegyűlnek ünnepelni. A tavaszi ünnepnek több ezer éves hagyománya van, hiszen a természet ébredése és az egyre hosszabb nappalok az embereket az újjászületés és a fény megünneplésére sarkallták.   A nyúl szimbólum eredete  Mivel Jézus keresztre feszítésének és feltámadásának ideje nagyjából egybeesett a pogány újjászületéssel kapcsolatos szokásokkal, a korábbi vallási elemek és szokások beépültek a keresztény ünnepbe és kicsit össze is keveredtek a szimbólumok. Az angol ‘Easter’ és a német ‘Ostern’ szavaknak is pogány eredetük van, mivel az ősi kelta napéjegyenlőségi ünnepre, az Ostarára (Eostréra) utalnak. Úgy tartják, hogy Ostara, a kelta termékenység istennő szent állata a mezei nyúl volt, így az egyik magyarázat az, hogy a jelkép a pogány ünneppel együtt került át a keresztény húsvétba. A nyúl szimbólum elterjedését segíthette, hogy a

Olvass tovább »

Híres női festők – Remedios Varo Uranga

Híres női alkotókat bemutató sorozatunk új részében egy nem mindennapi tehetségű spanyol származású festőnőt mutatunk be. Remedios Varo Uranga leginkább szürrealista, posztmodern alkotásairól híres, ezek víziószerűen jelenítik meg kedvelt témáit, melyeket a tudomány, természet és mitológia ihletett.   Szüleitől széles látókört örökölt Remedios Varo Uranga egy spanyol-argentin család középső gyermekeként látta meg a napvilágot a spanyolországi Anglesben 1908-ban. Édesapja Rodrigo Varo y Zajelva vízmérnök volt, munkája miatt sokat költözött a család Spanyolországon belül, de Észak-Afrikában is éltek egy ideig.  Apja volt az, aki korán felfigyelt Varo tehetségére és megtanította kislányát szakmájának eszközeivel rajzolni. Felkeltette benne azt a szemléletet, hogy precízen rajzoljon és a részletekre összpontosítson, ez a fajta aprólékosság későbbi művészetében is tetten érhető. Édesanyja, Ignacia Uranga Bergareche is formálta Varo művészetét azáltal, hogy mélyen vallásos katolikusként az okkultizmus világa is nagyon érdekelte. Innen eredeztethető, hogy Varo alkotásain sokszor visszaköszönnek természetfeletti, misztikus lények.  A gyermekek szüleiktől a természet, a tudomány, a vallás és a világ dolgai iránt való érdeklődést kapták örökül.   Az elveihez hű volt, még ha ez veszélybe is sodorta Tehetsége olyan szembeötlő volt, hogy szülei mindössze 15 évesen íratták be a madridi  San Fernando Akadémiára, ahol elsajátította a rajz és festészet alapjait. Itt ismerte meg későbbi férjét,

Olvass tovább »

Fess velünk tacskót!

A kutyák már nagyon hosszú ideje közel kerültek az emberhez és ezáltal bekerültek a festményeken ábrázolt témák közé. Régebben elsősorban vadászat közben mutatták be ezeket a hűséges állatokat vagy egy tekintélyt sugárzó emberalakot ábrázoló képen, abszolút mellékszereplőként. Azóta ez a helyzet már megváltozott és egy festmény egyedüli szereplője is lehet egy kutya, a kutyabarát művészet rajongók legnagyobb örömére. Ebben a bejegyzésben egy sokak által ismert kutyafajtáról lesz szó, amely sokak kedvencévé vált az utóbbi időben és mint ilyen, bekerült a KreatívLiget Élményfestő Stúdió festmény kínálatába is.   A tacskó tulajdonságai A tacskók nem tartoznak a legkedvesebb ebek közé és néha kicsit hisztisek is lehetnek, de ennek ellenére nagyon szeretjük őket. Az egyik legismertebb kutyafajta a világon. Hatalmas öntudata, “ki-ha-én-nem” viselkedése és különleges jelleme sokak szívét ejtette már rabul és még fogja is a jövőben. A fajtára jellemző természete mellett a különleges megjelenés már csak hab a tortán. Rövid, izmos lábai hosszú törzsével párosulva teszik igazán aranyossá, ugyanakkor a gyors, mozgékony alkati sajátosságok remekül funkcionálhatnak a vadászat során. Bátorsága és merészsége pedig példaértékű, legtöbbször abszolút meghazudtolja a testi méreteit.   A fajta eredete és más érdekességek a tacskóról Már az ókori Egyiptomból is fennmaradtak olyan leletek, amelyek rövid lábú, hosszú testalkatú

Olvass tovább »
főoldaleseményekwebshopkosármenü