Privát élményfestés a KreatívLigetnél

Festeni már önmagában is nagy élmény, de vannak eszközeink, amelyek további értéket adnak ehhez az nagyszerű kikapcsolódási formához. Azon kívül, hogy sokféle festményből válogathatsz nálunk, amelyeket megfesthetsz a foglalkozásainkon, időről időre beiktatunk az eseménynaptárba olyan alkalmakat is, amikor a sima akrilfestéken kívül más anyagokat is kipróbálhatsz.

További lehetőség, hogy baráti társaságok, családtagok vagy kollégák számára privát élményfestéseket is szervezünk. Születésnap, évforduló, lánybúcsú vagy akár céges csapatépítés, bármi legyen is az alkalom apropója, megszervezzük és lebonyolítjuk az eseményt. Felnőtt és gyermek csoportok számára is többféle lehetőség elérhető.

 

Születésnap és élményfestés egyben

Ha egy igazán különleges szülinapot szeretnél szervezni magadnak, egy ismerősnek vagy éppen a gyermekednek, de nem jut eszedbe semmi izgalmas, mert már minden elképzelhető helyszínt és tematikát kipróbáltatok? Van egy jó tippünk a számodra. Gyertek el hozzánk egy közös élményfestésre. Ez garantáltan felejthetetlen élmény lesz minden egyes résztvevőnek, hiszen a képet, amit előre leegyeztetünk és majd festeni fogtok, a foglalkozás végén mindenki haza is viheti, így nem csak a születésnapos kaphat ajándékot.

A közös alkotás öröme és eredménye pedig minden nap, amikor ránéztek, emlékeztetni fog benneteket arra, hogy milyen jó dolog is egy összetartó, baráti közösség vagy család tagjaként munkálkodni egy közös festőprogramon, de akár a mindennapokban is.

Szakképzett instruktoraink irányítása és segítsége mellett történik a festés, ezért nincs szükség semmilyen előképzettségre vagy festési tapasztalatra. A foglalkozás 3 órája alatt a születésnapi vendégsereg minden tagja garantáltan meg tudja festeni saját festményét, amelyhez az eszközöket és anyagokat a KreatívLiget Élményfestő Stúdió biztosítja. A helyszín lehet a stúdiónk vagy az általatok kiválasztott külsős helyszín.

 

Élményfestés, mint céges rendezvény

Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a céges csapatépítő programok, mert arra már sok munkáltató vagy főnök rájött, hogy jól együtt dolgozni azok az emberek tudnak, akik a munkafolyamatokon és a napi rutinon kívül egy kicsit többet is tudnak egymásról. A motiváltság is könnyebben megtartható, ha néha mindenki megengedheti, hogy egy kikapcsolódjon és ha feladatról van szó a csapatépítés közben, az legyen a kreativitást serkentő és a szokásostól eltérő élményeket adó dolog.

Az élményfestés nagyon is megfelel az efféle szempontoknak, ezért is javasoljuk felnőtteknek is születésnapi programként vagy akár céges csapatépítésre is, mint kreatív tevékenységet.

 

Élményfestés a KreatívLiget Stúdióban

Már unalmasak a szokásos születésnapi partik vagy csapatépítő rendezvények? Akkor gyertek el hozzánk és vegyetek részt közösen egy élményfestésen, a vidám hangulat garantált!

A közös alkotás öröme és eredménye mindig emlékeztetni fog arra, hogy milyen jó egy összetartó csapat tagjaként munkálkodni a mindennapokban!

Szakképzett instruktoraink irányítása és segítsége mellett történik a festés, ezért nincs szükség semmiféle előképzettségre vagy festői tapasztalatra. A 3 óra alatt a vendégsereg minden tagja garantáltan meg tudja festeni saját festményét! A helyszín lehet a stúdiónk vagy az általatok kiválasztott külsős helyszín.

Színezzétek ki a szürke hétköznapokat egy inspiráló, kreatív és vidám céges rendezvényen vagy születésnapon. Profi instruktorunk támogatása mellett megfesthetitek a közösen kiválasztott kedvenc festményeteket. Jelentkezéshez és a további részletek leegyeztetéséhez keressétek fel a Privát események menüpontot a weboldalon és írjatok nekünk!

Blog

Jonna Jinton, a svéd polihisztor

A mai cikkünkben egy igen sokoldalú fiatal művészt mutatunk be, aki Svédország varázslatos tavai és hegyei közt alkot és él. A mindössze 33 éves Jonna Jinton Youtube csatornájának köszönhetően akárki bepillantást nyerhet életébe, ahol természetesen főként a szebb pillanatokat osztja meg követőivel, de nem titkolja el az Észak-Svédországban zajló élet nehézségeit sem. Jonna Jinton jó példája annak, hogy érdemes követni az álmaidat, még akkor is, ha nem tudod, hová visznek. Bár videói, művészete és zenéje gyönyörűen ábrázolja a természetet és a világ csodáit, amelyben él, azt sem rejti véka alá, hogy Észak-Svédországban nehéz a társadalomtól távol élni. Videóiban őszintén beszél a végtelennek tűnő hideg telekről és a sötétség hosszú időszakainak valóságáról. A gyönyörű tájon kívül bemutatja projektjeit: Jonna fotós, filmes, énekes, festő és ékszertervező is egyben. Emellett férjével műveli kertjét, saját kezűleg újítja fel otthonát, bútorait és vezeti vállalkozását. A városi lét kényelmét hátrahagyva ugrott bele az ismeretlenbe Mára Jonna Jinton Sweden egy világszerte elismert vállalkozás, ami így messziről rendkívül irigylésre méltó, de az odavezető út nehézségekkel, küzdelmekkel volt teli. 21 éves volt, amikor úgy döntött,  otthagyja Göteborgot, a svéd nagyvárost, ahol addig élt. Úgy érezte magát, mint aki saját kis lakásának foglya, a lelke másra vágyott. Valami olyasmire, amit

Olvass tovább »

Élményfestés – Hogyan fessünk bőrszínt?

Ha portrét vagy teljes alakos emberábrázolást szeretnénk festménnyé formálni, akkor biztosan elő fog kerülni az a kérdés, hogy hogyan tudjuk az emberi bőrt megfesteni árnyalatokkal, fényekkel és árnyékokkal együtt. Ebben a bejegyzésben tehát a bőrszín kérdését fogjuk körbejárni egy kicsit alaposabban.   Bőrszín típusok Bőrünk színét elsősorban a melanin nevű pigmentanyag határozza meg, amelynek az a fő funkciója, hogy védje a bőrünket és ezen keresztül az egész szervezetünket az ultraibolya sugárzással szemben. A Földön a sarkoktól haladva az Egyenlítő felé az ultraibolya sugárzás mértéke fokozatosan növekszik, ezért is van az, hogy az Egyenlítőhöz közel élő népek bőre a legsötétebb a világon. Az emberiség története során – az UV zónák vándorlása következtében – a különböző bőrszín típusok területi elhelyezkedése is folyamatosan változott. A kutatók által elvégzett genetikai vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a modern ember őse sötét bőrű volt és a világosabb bőrtípusokat eredményező genetikai mutációk csak később alakultak ki, azoknál a népcsoportoknál, akik az Egyenlítőtől északra vándoroltak. A világosabb bőrtípusok a közvetlen napfény hatására sötétebbé válnak, azaz lepirulnak vagy lebarnulnak, a bőrtípustól, a napfény intenzitásától és idejétől függően. Tulajdonképpen ez a reakció is az UV sugárzás elleni védekező mechanizmus következménye. Ezek mellett az emberek bőrszínét az életkor is befolyásolja. Kisgyermekként

Olvass tovább »

Élményfestés – Káprázatos ló

A ló már 4000 éve társa az embernek. Sokan vélik úgy, hogy a ló a legszebb, legszabadabb teremtmények egyike, aki harmonikus mozgásával, intelligenciájával és hihetetlen érzékenységével nyűgözi le a lovak szerelmeseit. Bár az ember a lovat kezdetben hadi célok miatt, később a szállítmányozás és mezőgazdasági munka megkönnyítése végett édesgette magához, napjainkban a háziállatként tartott lovak legtöbb esetben társak, az ember mellé rendelt lények. A mai cikkben összegyűjtöttünk néhány kevésbé ismert érdekességet a lovakról.   A lovaknak rendkívül kifinomultak az érzékszerveik A lovak olyan lények, akik mind az öt érzékkel rendelkeznek. Tehát fejlett az íz, tapintás, hallás, szaglás és a látás érzékelésük. Ezeknél a csodás állatoknál felfedezhető még egy titokzatos hatodik érzékelés, amely a tájékozódásban nyújt nekik segítséget. Ez a képesség nagyon ritkán van jelen az embereknél. A szárazföldi emlősök közül a ló van a legnagyobb szemmel megáldva, így rendkívül nagy a látótere. A közhiedelemmel ellentétben a lovak is látják a színeket. A ló szaglása kiváló, hiszen ez a kapcsolatteremtés és a tájékozódás szempontjából is elengedhetetlen tulajdonság. Kifinomult  orrával kiszagolja lovasa keze alapján, ha az ideges. Az érzékeny szaglást kihasználva a tapasztalt kiképzők illatos folyadékkal kenik be kezüket, ha nehezen idomítható lovakkal van dolguk. A vér szagára az állat nyugtalan és

Olvass tovább »
főoldaleseményekwebshopkosármenü